Comunitat Valenciana

La Fura dels Baus, Amaral o Cepeda, entre les actuacions aquest estiu al 'Alacant City & Beach' del Muelle 12

L'Escenari Alacant City & Beach de Muelle 12 comptarà amb una "ambiciosa" programació que té per objectiu "incrementar i potenciar" el turisme musical en la ciutat amb llegendes com a La Fura dels Baus, Víctor Manuel o Amaral, noves veus de l'escena pop nacional com Sofia Ellar o Cepeda i autèntics referents dins dels seus gèneres, com ho és Estrella Morente per al flamenc o Nach per al rap entre aquest mes de juliol i setembre, segons ha informat el consistori en un comunicat.
Victor Manuel, Amaral o Cepeda, entre les actuacions aquest estiu en l''Alacant City & Beach' del Muelle 12
Victor Manuel, Amaral o Cepeda, entre les actuacions aquest estiu en l''Alacant City & Beach' del Muelle 12
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
Victor Manuel, Amaral o Cepeda, entre les actuacions aquest estiu en l''Alacant City & Beach' del Muelle 12

La vicealcaldesa i regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Alacant, Mari Carmen Sánchez, que acompanyada amb el codirector del Muelle 12, José Manuel Piñero, han presentat aquest divendres aquest certamen, ha destacat que "és un plaer estar en Muelle 12, el lloc de referència en matèria de concerts a la ciutat d'Alacant i sobretot d'uns concerts responsables perquè des de l'any passat, tots els alacantins i turistes han pogut comprovar que es compleixen tots els protocols sanitaris".

"És compatible la cultura, la música i els protocols sanitaris per a garantir, que no només la cultura segueix viva i, cal mantindre-la viva, sinó que a més, ho podem fer des de la responsabilitat que se'ns està exigint", ha afegit.

De la mateixa manera, la vicealcaldesa ha indicat que "aquest cicle de concerts Alacant City & Beach va fer les delícies de tot el públic". "Tenim un ampli repertori, comptem amb La Fura del Baus, Amaral, Víctor Manuel, amb Nach o Estrella Morente, entre altres. Alacant hi ha moltes maneres de viure-la, però la que tu tries és la que regnarà, i què millor que apostar per la cultura i l'oci responsable", ha agregat.

Finalment, Piñero ha destacat que "cal demanar responsabilitat, estem en un entorn segur i a l'aire lliure pel que podem gaudir dels concerts amb certa tranquil·litat. Les xifres de la prevenda ens llancen dades que ens fan creure que hi ha un turisme cultural on el 65% de la gent ve de fora".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento