Comunitat Valenciana

Uribes felicita al Belles Arts de València per l'"excel·lent notícia" del comodat del retrat de Botticelli

El ministre de Cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, ha qualificat d'"excel·lent notícia" que el Museu de Belles Arts de València vaja a exhibir en la seua col·lecció permanent el 'Retrato de Michele Marullo Tarcaniota' de Sandro Botticelli (Florència, 1445-1510), "únic retrat del pintor italià que hi ha a l'Estat".

"Excel·lent notícia per al nostre Museu de Belles Arts de València Enhorabona!", exclama el ministre en xarxes social després de conéixer que la pinacoteca -de titularitat estatal i gestió autonòmica- podrà mostrar la peça durant tres anys gràcies al contracte del comodat subscrit per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la família Guardans Cambó. L'obra serà exposada a la sala central de l'edifici destinat a mostrar la pintura antiga: els retaules gòtics i l'inici del Renaixement.

També el conseller de Cultura, Vicent Marzà, s'ha felicitat per aquest fet i ha celebrat que "prompte podrem gaudir de tot un Botticelli en el Museu de Belles arts de València".

"El 'Retrato de Michele Marullo Tarcaniota', joia del Quattrocento italià, serà l'únic retrat d'aquest artista present en un espai com aquest en tot l'Estat. Gràcies a la família Guardans-Cambó per la seua confiança", ha declarat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento