Comunitat Valenciana

Cvirus.- Juny arranca amb nous contagis en 109 municipis valencians

El mes de juny arranca amb nous contagis en 109 municipis valencians, la qual cosa suposa quasi 60 menys que la setmana passada. A més, només València supera el centenar de positius, amb 135, i altres nou localitats tenen més d'una desena.
Archivo - Arxiu - PCR
Archivo - Arxiu - PCR
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - PCR

En concret, Alacant detecta 52 casos; Castelló de la Plana, 38; Elx, 18; Sant Vicent del Raspeig, 17; Xàbia, 12; Gandia, Torrent i Vila-real, 11 i Almassora, 10.

Hi ha, d'altra banda, nou contagis a Manises; huit al Campello i Mutxamel; set a Oriola; sis a Albatera, Alboraia, l'Alcora, Sagunt, Torrevella i Vinaròs; cinc a Alaquàs, Sant Joan d'Alacant, Tavernes de la Valldigna i Xirivella.

Quatre casos nous han detectat Aielo de Malferit, Alcoi, Aldaia, Borriana, Burjassot, Massanassa, Montanejos, Paiporta, Petrer, Quart de Poblet i Utiel. A Albuixec, Alfara del Patriarca, Bétera, Catarroja, Cullera, la Vila Joiosa, les Useres, Montcada, Ontinyent, Sant Joan de Moró i Sedaví hi ha tres contagis.

Agost, Albal, Asp, Benidorm, Dénia, Llíria, Llombai, Novelda, Paterna, Puçol, Sant Antonio de Benaixeve, Santa Pola, Saix, Silla, Tuéjar i Xàtiva registren dos positius més.

A Ademús, Alginet, Almàssera, Altea, Alzira, Anna, Benaixeve, Benejússer, Benetússer, Benicarló, Benicàssim, Bunyol, Busot, Cabanes, Càlig, Callosa d'en Sarrià, Camporrobles, Castielfabib, Coix, Crevillent, el Fondó de les Neus, el Pinós, Elda, Formentera del Segura, Gilet, Guardamar del Segura, Ibi, l'Alfàs del Pi, l'Eliana, la Vilavella, les Alqueries, Moncofa, Orpesa, Petrés, Picanya, Picassent, el Pilar de la Horadada, Piles, Riba-roja de Túria, Sant Fulgenci, Sogorb, Tavernes Blanques, Torreblanca, la Vall d'Alba, Vilallonga, Villena i Xixona hi ha un nou contagi.

CINC MORTS

El nombre de morts aquesta setmana és el més baix en el que va d'any. S'han detectat i assignat al seu corresponent municipi un total de cinc decessos, a Albaida, Elx, Oriola, Torís i Xilxes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento