Comunitat Valenciana

La UV i la Generalitat impulsen un programa experimental d'acolliment de persones amb discapacitat en empreses

L'Universitat de València (UV), en col·laboració amb la Generalitat, ha impulsat un programa experimental d'acolliment de persones amb discapacitat en les empreses. Aquesta iniciativa, promoguda a través del servici UVocupació de la UV i finançat des de l'administració autonòmica per mitjà de Labora, busca "la inclusió sociolaboral absoluta" d'aquest col·lectiu.
Discapacitat i empresa
Discapacitat i empresa
UV
Discapacitat i empresa

Per a aconseguir aquest objectiu s'han plantejat "dos accions claus": "l'acompanyament de la persona inserida en el procés d'incorporació al lloc de treball" i "l'elaboració d'una guia que oferirà a les empreses la informació necessària per a resoldre dubtes, així com per a facilitar vies i mètodes d'inserció o desenvolupament professional del col·lectiu amb discapacitat", segons han informat responsables de la iniciativa en un comunicat.

Per a participar en el programa, enfocat a l'estudiantat universitari i persones amb titulació universitària i discapacitat (igual o superior al 33%), s'ha d'estar inscrit en UVocupació i tramitar la sol·licitud telemàtica abans del 30 de setembre a través del portal web

Mostrar comentarios

Códigos Descuento