Comunitat Valenciana

La Oreja de Van Gogh, Sara Baras i Dj Nano, noves confirmacions de Les Nits del Ciutat

  • També s'incorpora al cartell d'aquest festival musical la final de la USN World Summer Cup, un certamen de 'freestylers'.
  • Se sumen als ja anunciats The Tock Fest, Lola Índigo, Izal, Aitana, Miguel Bosé, Loquillo, David Bisbal, Taburete i Morat.
La Oreja de Van Gogh
La Oreja de Van Gogh
ARCHIVO
La Oreja de Van Gogh

La Oreja de Van Gogh, Oro Viejo de Dj Nano, Sara Baras i USN World Summer Cup han anunciat aquest dijous la seua incorporació al cartell de 'Les Nits del Ciutat', que celebrarà la seua primera edició durant els mesos de juny i juliol en l'estadi Ciutat de València.

La Oreja de Van Gogh presentarà en concert 'Un susurro en la tormenta' el pròxim 27 de juny. La banda donostiarra torna a València quatre anys després per a oferir els seus primers avançaments en ràdio i plataformes digitals amb temes com 'Abrázame', 'Durante una mirada' i 'Te pareces tanto a mí', a més dels seus grans èxits de sempre.

Amb el seu nou treball han aconseguit el número 1 de vendes a Espanya, Mèxic, l'Argentina, Xile i compten amb més de 5 milions d'escoltes mensuals en Spotify i més de 2 milions de seguidors, ha destacat l'organització del certamen en un comunicat.

Dj Nano estarà en el festival el 3 de juliol amb la seua sessió 'Oro Viejo', un espectacle que sorgeix en 2002 fruit de la necessitat de Nano de crear un xou que recorreguera la història de la seua vida a través de la música.

'Momentos' és l'espectacle amb el qual Sara Baras torna als escenaris i podrà veure's en el Ciutat de València el 15 de juliol. Promet ser "un espectacle ple d'emocions que naixen des del més profund sentiment i que aconsegueixen traslladar a l'espectador a una altra dimensió".

Finalment, el 31 de juliol omplirà l'escenari de 'Les Nits del Ciutat' USN World Summer Cup, una competició de caràcter internacional en la qual es reuneixen i competeixen els millors Freestylers del món, amb artistes d'Espanya, l'Argentina, Mexico, Colòmbia, Xile i el Perú i el final de la qual se celebrarà en l'escenari del Ciutat de València d'on eixirà el campió de la World Summer Cup, després d'una batalla a mort en la qual participaran els millors.

Així doncs, aquests xous se sumen als ja anunciats The Tock Fest, Lola Indi, Izal, Aitana, Miguel Bosé, Loquillo, David Bisbal, Taburete i Morat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento