Comunitat Valenciana

Castelló és reconeguda a FITUR com a "destinació sostenible"

La ciutat de Castelló ha sigut reconeguda com a destinació sostenible a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), pel seu treball en el compliment i en l'impuls d'accions encaminades a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, fa balanç de Fitur 2021
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, fa balanç de Fitur 2021
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, fa balanç de Fitur 2021

Entre eixes accions, destaca la nova plataforma 'Gastrelló', que promou el desaprofitament zero d'aliments i l'ús de productes de quilòmetre zero; les noves rutes senderistes, que se centren en la salut i el benestar; els servicis i la qualitat en les platges; i el foment de l'accessibilitat i de la protecció dels recursos naturals, destaca el consistori en un comunicat.

També s'ha presentat en la fira la pròxima edició d''Escala a Castelló', que va a estar alienat amb els ODS, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco, en la presentació de l'esdeveniment, on ha posat l'accent en la incorporació a l'objectiu 14 de conservació i utilització sostenible dels oceans, els mars i els recursos marins.

Castelló també va assistir durant la Fira Internacional de Turisme celebrada la setmana passada a Madrid a la cerimònia de reconeixement de la Q de qualitat. Una certificació de la qual disposen les tres platges de la ciutat.

"Fem un balanç positiu d'aquesta edició de Fitur, en la qual hem situat Castelló com a destinació segura i sostenible, d'experiències, naturalesa i esports, en un context complex per la covid-19", ha subratllat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

"La ciutat es consolida així com destinació sostenible, de qualitat i segura, després d'una edició especial de Fitur adaptada al context de la covid-19 durant la qual es van iniciar també nous contactes amb agents turístics mitjançant la desena de reunions que es van mantindre en la cita turística", ha apuntat la regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Pilar Escuder.

'ESCALA A CASTELLÓ'

En l'oferta turística que Castelló ha presentat en Fitur destaca 'Escala a Castelló', que es consolida com a esdeveniment turístic a nivell internacional, a més de les propostes de Castelló per a sentir-la, Castelló és esport i Castelló és naturalesa.

Així, s'ha donat a conéixer la inclusió de la ciutat en la Ruta Europea de la Ceràmica i s'han destacat les platges del Grau com a entorns naturals de gran valor per a gaudir al llarg de tot l'any. També s'ha presentat el SOM (Summer of Music) Festival com a esdeveniment que posicionarà a Castelló en el mapa de les grans ciutats musicals de l'estiu; i el Campionat Mundial de handbol femení que tindrà lloc al desembre, així com altres activitats que potencien la pràctica de l'esport i el gaudi dels entorns naturals de Castelló com són les seues platges i rutes senderistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento