Comunitat Valenciana

La UV acull un cicle de debats "crítics" sobre l'ampliació del Port de València

  • La iniciativa, organitzada al costat de la Comissió Ciutat-Port, celebrarà la primera conferència el 20 de maig a les 18.30 h.
  • Les trobades es podran seguir tant de manera presencial, prèvia inscripció, i en 'streaming'.
Port de València
Port de València
PUERTO DE VALÈNCIA
Port de València

L'Universitat de València, en col·laboració amb la plataforma ciutadana Comissió Ciutat-Port, ha organitzat un cicle de debats "crítics" sota el lema 'Port o Ciutat. Repensant el port que volem' que articularà quatre taules per a abordar el projecte d'ampliació del Port de València, dirigides tant a estudiants com a la ciutadania en general.

Les taules estan estructurades al voltant de quatre eixos: econòmic, ambiental, el de governança i el de la memòria i el reconeixement. Arrancaran el 20 de maig a les 18.30 hores en l'auditori del Jardí Botànic. Es tracta de quatre sessions que tindran lloc en setmanes consecutives en diversos espais de la Universitat de València, el Jardí Botànic (20 de maig), la Facultat de Geografia i Història (27 de maig), la Facultat de Dret (3 de juny) i La Nau (10 de juny), segons ha detallat Acció Ecologista-Agró en un comunicat.

Els debats comptaran amb la participació de persones expertes que puguen aportar "visions originals" sobre els temes a tractar, com l'economista ecològic Joan Martínez Alier; l'autor del blog 'The Oil Crash' Antonio Turiel, la jurista Alba Nogueira i la catedràtica de Geografia Física Eulàlia Santjaume.

Les taules seran moderades "de manera activa, per a permetre el diàleg entre els i les ponents amb el públic" i es podran seguir de manera presencial, prèvia inscripció, i en streaming. La inscripció s'obrirà pròximament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento