Comunitat Valenciana

Ribó, després de reclamar la seua vacuna: "Casualment, a les 7.45 he rebut un missatge per a vacunar-me a les 9"

  • El dimecres va escriure a Twitter: "Estic cansat de donar les meues dades perquè algú em cride".
Joan Ribó rep la seua vacuna
Joan Ribó rep la seua vacuna
JOAN RIBÓ
Joan Ribó rep la seua vacuna

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut aquest dijous la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus després d'haver manifestat el seu malestar en Twitter aquest dimecres perquè, als seus 73 anys, encara no l'havien cridat malgrat portar setmanes donant les seues dades.

Així, el primer edil ha escrit en Twitter: "Després de setmanes donant les dades per a la vacunació, 'casualment', a les 7.45 he rebut un missatge per a vacunar-me a les 9".

Sobre aquest tema, l'alcalde ha demanat "que no es deixe als llimbs i sense vacunar a més persones de 73 i 74 anys" i ha donat les gràcies als "fantàstics sanitaris" que li han atès.

El dimecres a la vesprada en Twitter, Ribó va reclamar que "no s'oblide" en el procés de vacunació de les persones de 73 anys. "Estic cansat de donar les meues dades perquè algú em cride", escrivia.

El passat 5 de maig la Conselleria de Sanitat va assenyalar, en un comunicat, que totes les persones de 70 a 74 anys de la Comunitat Valenciana haurien rebut la setmana següent almenys una dosi de la vacuna enfront del coronavirus, per al que les estava citant ja bé a vacunòdroms o als seus centres de salut.

En una compareixença pública posterior, Ribó ha indicat que hi ha hagut un "forat negre" de persones no vacunades entre 72 i 74 anys, i que quan ha acudit al seu centre de salut, se li ha acostat una senyora del seu barri a la qual no coneixia però que es trobava en la mateixa situació.

Per això, ha demanat que aquesta situació s'arregle i no s'intente "dissimular o amagar-la". De fet, ha indicat que s'havia queixat "moltes més vegades" però "casualment" l'han vacunat quan ha tuitejat sobre aquest tema. "És una casualitat, clar", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento