Comunitat Valenciana

El SPPLB seguirà amb mobilitzacions i no descarta vaga davant "l'incompliment" de l'AVSRE

El Sindicat Professional de Policies i Bombers (SPPLB) ha indicat que seguirà amb mobilitzacions i no descarta una vaga davant "l'incompliment" de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE).
Protesta de SPPLB
Protesta de SPPLB
SPPLB

El sindicat ha assenyalat en un comunicat que des de la creació de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Servicis d'Emergències (SGISE) a l'abril de 2019 fins avui "no s'han materialitzat ni complit cap dels acords aconseguits des de la subrogació del personal a aquesta entitat".

En concret, ha denunciat que SGISE i l'AVSRE no han tingut capacitat en els dos anys de complir amb l'adequació salarial de tot el personal operatiu helitransportat, "quedant 103 llocs de treball en precarietat salarial".

Així mateix, el SPPLB ha criticat la falta d'estabilitat laboral "amb més del 25% de plantilla en frau de llei"; i ha reclamat la segona activitat "tan necessària" per a una plantilla envellida amb una mitjana d'edat de 55 anys.

Per tots aquests motius, des de SPPLB seguiran amb les mobilitzacions i manifestacions i no descarten augmentar les mesures de pressió, fins i tot, arribant a la vaga.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento