Comunitat Valenciana

El PSPV obri un expedient informatiu a l'alcaldessa de Llaurí (València) després de ser condemnada per conduir èbria

El PSPV-PSOE iniciarà un expedient informatiu a l'alcaldessa de Llaurí (València), Ana María González, després de ser condemnada al pagament d'una multa de 960 euros i a huit mesos de retirada del permís de conduir per conduir èbria -amb una taxa superior als 0,6 mil·ligrams d'alcohol-.
L'alcaldessa de Llaurí (València), Ana María González
L'alcaldessa de Llaurí (València), Ana María González
AYUNTAMIENTO DE LLAURÍ
L'alcaldessa de Llaurí (València), Ana María González

González va ser detinguda dissabte passat per superar la taxa d'alcoholèmia quan circulava en un vehicle per la zona de la Marina de València poc després de les 18 hores, després del tancament dels locals d'hoteleria, d'acord amb les restriccions pel coronavirus.

Després d'aquests fets, la formació vol "analitzar el succeït" en aquest cas "concret" i "valorar les possibles repercussions", segons ha informat en un comunicat.

Els socialistes han manifestat el seu "ferm compromís" amb el compliment de la legalitat en "totes les circumstàncies" i han reivindicat que "totes les persones han de tindre el mateix tracte davant la llei".

Així, el PSPV estudiarà aquest cas "des del màxim respecte a la legalitat i l'acció de la justícia" i davant una situació que qualifiquen de "complicada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento