Comunitat Valenciana

Grezzi lamenta que la marxa de directius d'EMT per "motius professionals" s'utilitze per a "difamar" l'entitat

El president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València i edil de Mobilitat Sostenible en la ciutat, Giuseppe Grezzi, ha lamentat aquest dijous que la renúncia de dos càrrecs directius de l'entitat per "motius professionals" s'utilitze "per a inventar informacions que solament pretenen difamar" a la companyia.
Archivo - Arxive - El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi.
Archivo - Arxive - El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi.
AJUNTAMENT DE VALÈNCIA
Archivo - Arxive - El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi.

Així, Grezzi ha censurat "la nova campanya d'atacs i mentides contra l'empresa municipal per part dels quals van voler privatitzar-la". "Totes aquestes mentides solament responen a un objectiu: tornar a les velles pràctiques irregulars que nosaltres tallem d'arrel quan comencem a dirigir l'entitat en 2015", ha manifestat.

El responsable de l'EMT ha realitzat aquestes declaracions en resposta a les afirmacions realitzades des de l'oposició municipal respecte a la renúncia d'eixos dos tècnics: el director de l'Àrea de Gestió de Persones i la Directora de Negociat del Servici de Prevenció.

Aquesta decisió es va conéixer al mateix temps que es va fer pública la dimissió del president i del vicepresident del comité d'empresa de l'EMT, tots dos del sindicat APTTUV, "per dignitat sindical" i com "un pas al costat". Després de conéixer-se aquestes renúncies, el PP i Cs van demanar la destitució de Grezzi i la intervenció de l'Ajuntament en la companyia.

"Els jutjats ens estan donant la raó. L'exemple més recent és la liquidació provisional del Tribunal de Comptes, que confirma que es van produir irregularitats en la jubilació parcial impulsada pel PP en 2001. Ens ataquen perquè no seguim modernitzant l'empresa i deixem de fer la neteja que encara puga quedar per fer", ha afegit Giuseppe Grezzi.

El president de l'Empresa Municipal de Transports ha valorat i agraït la tasca dels dos càrrecs de responsabildad que deixen l'entitat. "Als dos treballadors d'EMT que ara han trobat una altra destinació professional, els agraïsc l'excel·lent treball de servici públic que han realitzat en l'entitat i els desitge molta sort en els seus nous projectes professionals", ha exposat.

El mateix ha fet amb els ja expresident i ex-vicepresident del comité d'empresa. "També vull agrair al president i vicepresident del comité d'empresa el treball realitzat i la seua col·laboració amb la direcció, sobretot, en moments complicats com la pandèmia. La relació amb ells sempre ha sigut molt bona, però entenem els motius pels quals ara decidixen abandonar el càrrec", ha manifestat el regidor.

"EN FALLIDA"

Grezzi ha considerat que "gràcies a la bona gestió d'aquests anys" en la companyia ha pogut "afrontar en bones condicions la crisi provocada per la pandèmia". "En les mans d'uns altres que acostumen a utilitzar les empreses públiques en benefici propi, l'EMT estaria en fallida", ha afirmat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento