Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Generalitat aprova divendres l'última línia del pla Resistir amb 50 milions en crèdits per a empreses

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el ple del Consell aprovarà aquest divendres 26 l'última línia del pla 'Resistir' per a compensar els sectors afectats per la crisi i les restriccions, dotada amb 50 milions d'euros en crèdits participatius de l'Institut Valencià de Finances (IVF) per a empreses.

Amb aquest últim pas ja estaran activats els més de 400 milions de totes les mesures de 'Resistir', ha ressaltat en declaracions remeses als mitjans després de la comissió de seguiment de les ajudes, reunida al Palau amb els consellers Vicent Soler (Hisenda), Vicent Marzà (Educació), Rafa Climent (Economia Sostenible) i Arcadi España (Política Territorial).

L'objectiu de la nova línia de crèdits és intentar donar solvència a les empreses i "garantir la sobirania de les empreses valencianes que han de romandre amb accionariat propi". Puig ha destacat que va en la línia del fons nacional d'11.000 milions que ha anunciat Pedro Sánchez per a "enfortir el sistema empresarial" de la Comunitat Valenciana.

Paral·lelament, la "immensa" majoria dels ajuntaments han publicat les bases de 'Resistir' i alguns ja estan pagant a autònoms i empreses, dins de la línia d'ajudes 'parèntesis' de 160 milions juntament amb diputacions provincials i Generalitat.

"En aquests moments que ja veiem la llum de l'esperança és fonamental que cap empresa viable caiga i cap ocupació es perda sempre que puguem donar cobertura suficient", ha reivindicat el president valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento