Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Més de la mitat de municipis valencians sumen casos durant aquesta setmana

Un total de 286 municipis valencians, més de la mitat del total, han sumat casos de coronavirus durant els últims tres dies. València se situa una vegada més al capdavant, amb 1.435 contagis i altres set municipis superen el centenar.
Archivo - Arxive - Realització de proves PCR en imatge d'arxiu
Archivo - Arxive - Realització de proves PCR en imatge d'arxiu
CONSELLERIA DE SANIDAD
Archivo - Arxive - Realització de proves PCR en imatge d'arxiu

Per darrere de la capital es col·loca Elx, amb 634 contagis; Alacant, amb 391; Castelló de la Plana, amb 244; Torrevella, amb 143; Elda, amb 120 i Sagunt, amb 110. A més, a Onda hi ha hagut 90 positius, a Paterna, 89; a Bétera, 74; a Alzira i Oriola, 72, i a Vila-real, 71.

272 MORTS EN 95 LOCALITATS

Pel que fa al nombre de morts, durant aquesta setmana s'han registrat i assignat al seu corresponent municipi un total de 272 defuncions. Alacant ha lamentat 36 decessos, mentre a València han sumat 28; a Elx i Oliva, 13, i a Daimús, 11.

Castelló de la Plana comptabilitza huit morts per coronavirus més; Sant Joan d'Alacant i Sedaví, sis; Barx, Sant Vicent del Raspeig i Tavernes Blanques, cinc; Alcoi, Gandia i Santa Pola, quatre i Almàssera, Benidorm, Onda, Paterna, Picassent, el Pilar de la Foradada, Quart de Poblet, Villena i Xixona, tres.

Alaquàs, Albatera, Bellreguard, Benicarló, Benigànim, Burjassot, Catarroja, el Campello, el Puig de Santa Maria, Godella, Ibi, la Vall d'Uixó, la Vila Joiosa, Manises, Massanassa, Mislata, Oriola, Picanya, Puçol, Sagunt, Sogorb, Sueca, Torrent, Torrevella, Utiel i Xirivella lamenten dos decessos.

A Albal, Alberic, Alcàsser, Alfafar, Algemesí, Alginet, Algorfa, Almassora, Benetússer, Benifaió, Benissa, Calp, Carlet, Castalla, Catí, Xest, Crevillent, Elda, Foios, Formentera del Segura, Fortaleny, l'Alfàs del Pi, l'Eliana, l'Ènova, la Romana, la Vall d'Ebo, les Alqueries, Llíria, Manuel, Muro d'Alcoi, Mutxamel, Nules, Ontinyent, Paiporta, Pedreguer, Planes, Rafelcofer, Real, Redovà, Sant Fulgenci, Saix, la Serra d'en Galceran, Silla, Tavernes de la Valldigna, Vilamarxant i Villar del Arzobispo s'ha produït una defunció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento