Comunitat Valenciana

Cvirus.- La rectora de la UA ofereix a Puig instal·lacions del campus de Sant Vicent del Raspeig per a vacunacions

La rectora de la Universitat d'Alacant (UA), Amparo Navarro, ha remès aquest dimarts una carta al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en la qual ha traslladat la seua "total i absoluta disposició a participar en el procés de vacunació a la població valenciana".
Pàrquing del campus de la UA a Sant Vicent del Raspeig
Pàrquing del campus de la UA a Sant Vicent del Raspeig
UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Pàrquing del campus de la UA a Sant Vicent del Raspeig

Per a açò, Navarro ha oferit al cap del Consell els espais universitaris situats en el campus de Sant Vicent del Raspeig, ja que considera "de vital importància" l'"agilitat" en la vacunació, com a resposta a la "més ràpida immunització possible de la mateixa", segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

"L'excel·lent ubicació del campus universitari entre els municipis de Sant Vicent del Raspeig i Alacant, en l'entroncament de les autovies A-7 i A-77, col·loca la situació del mateix en un punt de fàcil accés mitjançant vehicles i al mateix temps una ràpida evacuació dels mateixos", ha explicat la rectora en la carta remesa a Puig.

Així mateix, ha assegurat que "es tracta d'un procés que diàriament es desenvolupa en la nostra universitat" i està, per tant, "completament verificat". Navarro ha assenyalat que, a més, que la institució universitària ha traslladat a format online la major part de la seua activitat docent i administrativa, per la qual cosa s'ha mantingut "al mínim" la presencialitat en tot el seu recinte.

Igualment, la rectora de la UA ha afegit en l'escrit que "qualsevol aportació que contribuïsca a augmentar l'eficàcia de tan important vacunació ha de ser posada a la disposició de la Generalitat", i ha inclòs diversos plànols d'ubicació en els quals, per informe tècnic del vicerectorat d'Infraestructures, es podria utilitzar com a "espai idoni" per a la instal·lació de les carpes, com són l'aparcament de la zona Sud del Campus, situat entre el MUA i l'Aulari 3.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento