Comunitat Valenciana

Detingut un jove per la seua presumpta implicació en 8 delictes contra el patrimoni a Silla

Agents de la Guàrdia Civil de Silla (València) han detingut un jove per la seua presumpta implicació en huit delictes contra elpatrimoni registrats en aquesta localitat. Aquesta detenció s'ha dut a terme dins dels servicis establits de forma permanent en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris amb força tant en domicilis com en establiments, segons ha informat la Comandància de València en un comunicat.
Imatge del detingut
Imatge del detingut
GUARDIA CIVIL
Imatge del detingut

Així mateix, ha detallat que el detingut, un espanyol de 22 anys, està relacionat amb dos delictes de robatori amb força en empreses, dos delictes de robatori en vivendes, dos delictes de robatori en interior de vehicles i dos de furts.

L'arrest d'aquest home s'ha produït després que la Guàrdia Civil tinguera coneixement d'un augment significatiu de robatoris amb força a Silla i que començara una investigació per a trobar al suposat autor, del qui se sospitava que poguera residir en aquest municipi.

Els dispositius d'identificació establits pels agents van permetre localitzar in fraganti un home encaputxat que intentava accedir a un establiment de telefonia mòbil de Silla. Aquest individu va ser detingut després de ser interceptar-ho quan intentava fugir.

Després d'intervenir-li les ferramentes amb les quals intenta accedir a l'establiment, la Guàrdia Civil va observar que una d'elles l'havia sostret de l'interior d'un vehicle després d'haver trencat una finestreta moments abans, ha detallat la Comandància de València.

Igualment, ha comentat que després de ser posat en llibertat, aquest subjecte va ser detingut una altra vegada per nous fets que s'han aclarit "mitjançant una exhaustiva investigació" i "amb la col·laboració de Policia Local de Silla".

Totes les actuacions realitzades han permès esbrinar que aquesta persona havia comès "dos intents de robatoris en vivendes habitades, un d'ells en grau de temptativa, i un altre intent de robatori en un kebab". Després de la seua segona detenció, els agents li van intervenir utensilis que havien sigut sostrets d'un altre vehicle.

La Guàrdia Civil ha explicat que el detingut actuava sempre de nit per a no ser vist i poder dur a terme els robatoris. Les diligències s'han traslladat al Jutjat d'Instrucció número 3 de Carlet (València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento