Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La Comunitat Valenciana suma 62 brots, 18 d'origen educatiu i 11 en el treball

La Comunitat Valenciana ha detectat 62 brots des de l'última actualització, 33 d'ells d'origen social, 18 educatiu i 11 laboral. Per províncies, 12 a Castelló, 21 a Alacant i 29 a València.

El més nombrós és un en la localitat valenciana de Vilallonga amb 17 casos en l'àmbit laboral, segons el recompte diari de la Conselleria de Sanitat Universal.

Com és habitual, la ciutat de València concentra la majoria de focus, fins a 12: huit d'origen social (16, 6, 5, 5, 4, 4, 4 i 3 positius) i quatre educatiu (10, 8, 6 i 5).

Alacant també té dos brots relacionats amb l'educació (9 i 6 casos) i Castelló de la Plana altres dos d'origen laboral (13 i 4).

Entre els socials, Benicarló (Castelló) concentra tres amb 9, 6 i 5 infectats, per davant de Sagunt (València) amb dos de 9 i 8. Tenen 7 els detectats a Algemesí i Paterna (València), Elx i Benidorm (Alacant) i Catí (Castelló).

Amb el mateix origen, els brots de 5 casos a Llíria, Puçol (València) i Finestrat (Alacant) i els de 4 a Saix, Calp (Alacant), Peníscola, Sant Rafel del Riu, La Jana i Traiguera (Castelló).

Dins dels educatius hi ha un amb 13 positius a Mislata (València), seguit per un altre de 7 a Torrevella, un de 6 a Xàbia (Alacant), de 5 a Carcaixent (València), els de 4 a Alcoi (Alacant), Sueca (València) i la Vall d'Uixó (Castelló) i els de 3 a Calp, el Pilar de la Foradada, Sant Miquel de les Salines, Oriola, Dénia i Xàbia (Alacant).

I entre els d'origen laboral destaquen els focus d'11 casos a Alboraia (València) i 10 a Benidorm. Elx té dos de 9 i 8, Corbera (València) un de 8, Vila-real (Castelló) de 6, Carcaixent i Mutxamel (Alacant) de 5 i Burjassot (València) de 3.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento