Comunitat Valenciana

Cvirus.- Ribó demana "actitud responsable" davant el tancament perimetral de València i "màxim" respecte a les mesures

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha demanat aquest divendres als ciutadans de la capital valenciana que mantinguen una "actitud responsable" davant el tancament perimetral de la ciutat, que ha arrancat a les 15.00 hores d'aquesta jornada i que es mantindrà fins a primera hora del dilluns com succeeix en la resta de poblacions de més de 50.000 habitants de la Comunitat Valenciana per a frenar l'expansió de la Covid-19.
L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu
L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu
ROBER SOLSONA/EUROPA PRESS
L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu

Així mateix, ha instat a tindre respecte "màxim" a les mesures sanitàries decretades a aquest efecte. El primer edil s'ha pronunciat d'aquesta manera després de presidir la reunió del Cecopal (Centre de Coordinació Operativa Municipal) de València, juntament amb el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

"Estem en una situació no de confinament però molt semblant", ha subratllat Ribó, que ha destacat que 350 policies locals controlaran els accessos a la ciutat durant aquest tancament. El responsable municipal ha afirmat que "no es poden repetir situacions de 10 o 12 persones juntes en la platja com hem vist aquests dies en els mitjans de comunicació" a pesar de les restriccions decretades per la Generalitat davant de la pandèmia.

Així, Joan Ribó ha exposat que sol·licita, "com a alcalde de València" el respecte "màxim de les mesures sanitàries imposades per la Conselleria de Sanitat". "No és un capritx sinó una necessitat com a conseqüència de la pèssima situació sanitària en què ens trobem en aquests moments", ha precisat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento