Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Generalitat i universitats valencianes acorden "la mínima presencialitat" durant el mes de febrer

La Generalitat Valenciana i les universitats han acordat que durant el pròxim mes de febrer hi haja la "mínima presencialitat" possible, una situació que se n'anirà revisant en funció de l'evolució de la pandèmia de Covid.
Imatge d'arxiu del campus de la UPV
Imatge d'arxiu del campus de la UPV
UPV
Imatge d'arxiu del campus de la UPV

Així ho ha anunciat la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, després de mantindre aquest dimarts una nova reunió de coordinació per videoconferència amb les rectores i els rectors de les universitats públiques valencianes.

Pascual ha manifestat que "la Conselleria i les universitats han acordat la mínima presencialitat en les aules durant el mes de febrer, situació que se n'anirà avaluant en funció de l'evolució de la pandèmia".

"Açò vol dir -ha precisat- que seran en format online els continguts que puguen ser impartits per aquesta via i que les pràctiques que necessiten presencialitat queden també assegurades".

MESURA DELS PLANS DE CONTINGÈNCIA

La titular d'Universitat ha recordat que aquesta mesura "estava així contemplada en els plans de contingència que cadascuna de les universitats està implementant".

Així mateix, ha apuntat que, en el termini donat, ambdos parts continuaran coordinant-se i avaluant els possibles escenaris als quals se n'aniran enfrontant d'acord a les dades que oferisca la pandèmia de coronavirus.

L'objectiu, ha remarcat Carolina Pascual, és "prendre les decisions adequades" per a poder oferir "una docència de qualitat i la seguretat i la salut de tota la comunitat universitària".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento