Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Els Reis deixen nous casos en 367 municipis valencians i 31 localitats sumen més de 100 contagis

Un total de 367 municipis valencians han sumat casos de coronavirus durant els últims dies de la setmana de Reis, València ha fregat els 2.500 contagis i altres 30 municipis han superat el centenar de positius entre el dia 7 i el dia 10.
Prova PCR
Prova PCR
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS
Prova PCR

Així s'extrau de les dades per municipis que publica la Generalitat, en els quals s'aprecia que la capital té 2.499 nous contagis i Alacant i Alcoi superen el mig miler, amb 697 i 556 positius respectivament. A més, Elx suma 404 casos i Castelló de la Plana, 330.

A més, també han superat els 200 contagis a Torrent (269), Dénia (238), Ibi (220), Benidorm (203) i Villena (201). Mentre, a Elda s'han registrat 197 positius; a Ontinyent, 176; a Alzira i Vinaròs, 172 i a Sagunt, 156.

Aldaia i Xàbia han sumat 146 nous casos; Gandia, 143; la Vila Joiosa i Xàtiva, 138; Mislata, 126; Paterna, 121; Petrer, 116; Vila-real, 111; Xest, 109; Picassent, 108; Sant Vicent del Raspeig, 107; Novelda, 105; la Nucia, 104; Oliva, 103 i Benicarló, 102.

Fregant el centenar de contagis es troben Manises (99); Onda i Oriola (98); Carcaixent (97); Canals i Xirivella (96); Catarroja (92); Burjassot (91); Requena (90); Algemesí (87) i Bunyol (80). Mentre, s'han detectat 79 positius a Benigànim; 78 a Onil; 76 a Alboraia; 75 a Cocentaina i l'Alfàs del Pi; 73 a Almassora i Castalla; 66 a Banyeres de Mariola i Massanassa; 64 a Benetússer; 63 a Alberic; 62 a Paiporta i Quart de Poblet i 61 a l'Eliana.

Mentre, Alginet ha sumat 58 casos; Santa Pola, 56; Altea, Bétera i la Vall d'Uixó, 55; Alaquàs i Saix, 54; Benicàssim, Xiva i Montcada, 53; Alfafar, Muro d'Alcoi i Sueca, 52; Pego i Sant Joan d'Alacant, 51; el Campello, 48; Borriana, 47; Monòver i Tavernes Blanques, 46; Callosa de Segura i Picanya, 45; Calp i Cullera, 44; Godella, 43; Atzeneta del Maestrat, Massamagrell i Utiel, 42 i Meliana, 41.

Un total de 39 casos s'han detectat a Llíria; 38 a Ondara; 37 a Benissa, Orba i Riba-roja de Túria; 36 a Benifaió, la Pobla de Vallbona i Vilanova de Castelló; 35 a Anna, Carlet, l'Olleria i Mutxamel; 34 a Almoradí i Torís; 33 a Guadassuar, l'Alcúdia de Crespins, Rafelbunyol i Vallada; 32 a Callosa d'en Sarrià i la Llosa de Ranes, 32; Albaida, Énguera i Llutxent, 31 i la Pobla de Farnals, Moixent, Polop i Teulada, 30.

Entre 20 i 30 casos s'han detectat a Bellreguard, Benaguasil, l'Alcúdia, Puçol i Sogorb (29); Albal, Bocairent, Xèrica i la Pobla Llarga (28); Nules (27); Albatera, Aiora, Borriol, el Genovés i Torrevella (26); Montserrat i la Vall d'Alba (25); Alcalà de Xivert (24); Almenara, Daimús, Navarrés i Tavernes de la Valldigna (23); Almàssera (22); Càrcer, el Verger, Pedreguer i Redovà (21); Cinctorres, Forcall, l'Alcora, Montesa i Silla (20).

A Albuixec, Almussafes, el Pinós, Foios, Gata de Gorgos, Museros i Sedaví hi ha 19 contagis; a Aielo de Malferit i Biar, 18; a Benissanó, Xella i Crevillent, 17; a Pedralba, Vilamarxant i Viver, 16 i a Benilloba, Betxí, Canet d'en Berenguer, Corbera i la Font de la Figuera, 15.

Un total de 14 contagis s'han registrat a Rocafort; 13 a Barxeta, Bigastre, Manuel, Massalfassar, el Pilar de la Foradada, Sollana, Torreblanca i Traiguera; 12 a Asp, Orpesa, Quartell i Quatretonda; 11 a Estivella, Faura, la Romana, Villar del Arzobispo i Vinalesa, i 10 a Castelló de Rugat, Cofrents, Finestrat, Montfort i Peníscola.

Nou casos s'han detectat al Puig de Santa Maria, Montaverner, Rafelguaraf, Salines, Sant Miquel de les Salines, Sant Mateu, Vilallonga, Xeraco i Xixona; huit a Catadau, Fontanars dels Alforins, Polinyà de Xúquer i Vilafranca; set a Agost, Benirredrà, Nàquera, Real, Ròtova i Sant Antoni de Benaixeve i sis a Ador, Beneixama, Bolbait, Bonrepòs i Mirambell, la Canyada, l'Alqueria d'Asnar, la Font d'en Carròs, Montroi i Rojals.

Mentre, a Albalat dels Sorells, Alfafara, Artana, Dolores, Fortaleny, Xalans, Llaurí, Sant Rafel del Riu i Xilxes hi ha cinc casos i quatre a Agres, Albocàsser, Alfarrasí, Barx, Benevites, Benifairó de les Valls, Cabanes, Casinos, Caudete de las Fuentes, Coix, la Llosa, la Vall de Laguar, Marines, Matet, Potries, Quart de les Valls, Sant Joan de Moró, Setaigües, Soneja i Xeresa.

Tres contagis s'han donat a Albalat de la Ribera, Alfara del Patriarca, Almoines, Antella, Càlig, Canet lo Roig, Catí, Cortes de Pallars, el Palomar, els Poblets, Gilet, l'Ènova, la Pobla del Duc, la Vilavella, Los Montesinos, Morella, Novetlè, Palmera, Piles, Rafelcofer, Ribesalbes, Riola, Tibi i Xert.

Hi ha dos positius nous a Agullent, Albalat dels Tarongers, Alcanalí, Alcàsser, Alcoleja, Alfarp, Algímia d'Alfara, Algorfa, l'Alguenya, Beneixida, Benejússer, Benicull de Xúquer, Benidoleig, Benifallim, Benimarfull, Benimodo, Benlloc, Busot, Camporrobles, Castellnovo, Catral, Cervera del Maestrat, el Real de Gandia, Emperador, el Fondó dels Frares, Xacarella, la Salzadella, les Alqueries, Llombai, Loriguilla, Olocau del Rei, Parcent, Rafal, Rotglà i Corberà, Senyera, Simat de la Valldigna, Torres-Torres i Vistabella del Maestrat.

Un nou cas s'ha detectat a Ademús, Aigües, Alcàntera de Xúquer, Alfauir, Algímia d'Almonesir, Bèlgida, Bellús, Benafigos, Benassal, Beniarbeig, Beniarjó, Beniarrés, Beniatjar, Benijòfar, Bicorb, Bugarra, Castell de Castells, Castillo de Villamalefa, Xelva, Cotes, Culla, Daia Nova, el Ràfol d'Almúnia, Gaibiel, Gavarda, Guadasséquies, Figueres, l'Alqueria de la Comtessa, la Granja de la Costera, la Pobla de Benifassà, la Torre d'en Besora, les Coves de Vinromà, Llanera de Ranes, Llíber, Llocnou d'en Fenollet, Llocnou de Sant Jeroni, Macastre, Billeneta, Miramar, Moncofa, Palma de Gandia, Penàguila, Petrés, Quesa, el Ràfol de Salem, Relleu, Rossell, Sant Fulgenci, Sanet i Negrals, Sella, Serra, la Serra d'en Galceran, Sot de Xera, Tales, Tàrbena, Titagües, la Todolella, Toràs, la Vall d'Almonesir, Villargordo del Cabriel, Xaló i Xodos.

Benafigos, Figueres, Billeneta i Toràs han sumat els seus primers contagis de tota la pandèmia.

147 MORTS EN TRES DIES

En total, entre el 7 i el 10 de gener s'han comptabilitzat 147 morts distribuïts en 68 localitats. Hi ha 19 a València, 10 a Alacant, set a Cabanes i Castelló de la Plana i cinc a Alcoi, Benidorm i el Verger.

Quatre morts s'han produït a Bunyol i Elx; tres a Calp, l'Alcúdia, Massanassa, Mutxamel, Oliva i Torrent. Dos decessos més hi ha a Alboraia, Bellreguard, Castalla, Dénia, el Campello, Gandia, Guardamar del Segura, la Vall d'Uixó, Quartell i Sagunt.

S'ha produït una defunció a Albal, Albatera, Algemesí, Algímia d'Alfara, Almassora, Altea, Alzira, Anna, Banyeres de Mariola, Benaguasil, Benetússer, Benicarló, Benigànim, Benissa, Benlloc, Bigastre, Bocairent, Burjassot, Callosa d'en Sarrià, Xiva, Crevillent, la Vila Joiosa, Montcada, Montfort, Muro d'Alcoi, Onda, Ondara, Ontinyent, Orba, Palma de Gandia, Paterna, Peníscola, Picassent, Polop, Requena, Sollana, Soneja, Tavernes de la Valldigna, Teulada, Vallada, Vila-real, Villena i Xàbia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento