Comunitat Valenciana

Les grans superfícies valencianes obrin aquest diumenge de Rebaixes per a donar eixida a grans estocs acumulats

Les grans superfícies de la Comunitat Valenciana obriran les seues portes aquest diumenge, dia 10 de gener, l'últim festiu d'obertura fins al Divendres Sant, per a donar eixida en les Rebaixes als "grans estocs acumulats" en aquests mesos de pandèmia, segons ha informat l'Associació Nacional Grans d'empreses de Distribució (ANGED) en un comunicat.
Desinfecció en Centre Comercial El Saler
Desinfecció en Centre Comercial El Saler
CC EL SALER
Desinfecció en Centre Comercial El Saler

En aquest sentit, el portaveu d'ANGED a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró ha assenyalat que després del bon acolliment dels clients a les obertures de festius del mes de desembre, ara amb les rebaixes les grans superfícies volen "reforçar més que mai la seua política d'adaptació de preus a les necessitats dels consumidors i al nou entorn sanitari, continuant amb una promoció que enguany és fonamental per al comerç valencià".

Cerveró ha volgut subratllar que "a pesar que el període de rebaixes com tal ha evolucionat, la fortalesa de les tradicionals rebaixes de gener fa que totes les grans superfícies aposten per presentar importants ofertes".

Així, ha ressaltat "l'esforç per mantindre l'activitat comercial" que estan realitzant els establiments comercials i confia que els clients aprofiten les oportunitats d'aquest període, "amb la convicció que comprar en les nostres tendes és fer-ho en entorns segurs".

Diumenge que ve serà l'últim en el qual les grans superfícies valencianes òbriguen els festius fins al Divendres Sant del mes d'abril. En aquest període de rebaixes l'objectiu de les botigues és "liquidar existències amb preus agressius" i alhora oferir productes de temporada.

Des d'ANGED han volgut garantir que totes les seues tendes compleixen amb totes les mesures sanitàries, començant pel control d'aforaments, i han adequat els seus horaris de tancament a les disposicions de la Generalitat Valenciana per a facilitar el compliment de la nova restricció de mobilitat nocturna a les 22.00 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento