Comunitat Valenciana

Loteria.- Novelda ven 600 dècims d'un cinqué premi per mitjà d'una associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer

L'administració número 1 de Novelda (Alacant), ha venut 600 dècims del número 86.986, agraciat amb un cinqué premi, per mitjà d'una associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer, que deixa 3,6 milions d'euros.
Loteria cinqué premi
Loteria cinqué premi
SELAE
Loteria cinqué premi

En total, segons ha confirmat el responsable de l'administració a Europa Press, Roberto Ramón, s'han venut més de 60 sèries del número de manera "molt repartida per tot el poble" a través de l'associació de Familiars de Malalts d'Alzhèimer de Novelda, fet que ha provocat "molta emoció" entre els veïns i els responsables de l'administració 1, denominada 'Santa María Magdalena'.

En la mateixa línia, Ramón ha indicat que alguna vegada havia repartit un premi de la Loteria Nacional, però mai un en el Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, per la qual cosa ha mostrat la seua "satisfacció", ja que en aquesta ocasió, ha sigut l'administració que més dècims ha repartit d'aquest cinqué premi, l'equivalent a més de 3,6 milions d'euros. "Estem molt contents que haja caigut tan repartit per tot el poble, desitgem unes bones festes a tots", ha afegit Ramón.

Igualment, altres administracions de localitats de la província d'Alacant han venut també dècims del 86.986. En concret, l'administració número 5 de Torrevella (1 sèrie). A Alacant, l'administració del centre comercial Gran Via ha venut 4 dècims, mentre que també s'ha venut un dècim en la situada en l'avinguda Esportista Kiko Sánchez 13 d'Alacant, carrer Sevilla 15 d'Alacant i carrer Cerdà 54, també en la capital.

Finalment, també s'ha venut un dècim en l'administració d'Alfonso XIII 14 d'Oriola, José María Pemán 3 d'Elda i avinguda de la Llibertat, 10, de Sant Vicent del Raspeig.

El número 86.986 ha resultat agraciat amb un dels huit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento