Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 51 nous brots, 38 en la província de València

La Conselleria de Sanitat ha detectat 51 nous brots de coronavirus en les últimes 24 hores, dels quals 38 se situen en la província de València, set en la de Castelló i sis en la d'Alacant.
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat
GVA
Un "rastrejador" de Covida 19 contractat per Sanitat

El brot més nombrós s'ha detectat a Sagunt, és d'origen social i afecta 11 persones. A més, hi ha un focus de 10 casos a Faura d'origen laboral i altres tres que afecten aquest mateix nombre de persones a València (dos socials i un d'educatiu).

A més d'aquests tres, hi ha altres 10 brots en la ciutat de València: un de set contagis (laboral); un altre de sis (educatiu); un altre de cinc (social); un de tres (social) i cinc focus de quatre contagis cadascun (tots socials excepte un laboral).

A Castelló de la Plana s'han detectat tres brots: un d'origen social i sis casos i dos d'origen laboral i tres contagis. A Elx hi ha dos focus de sis casos (un de social i un altre laboral); a Montcada, dos brots socials de sis i cinc casos; i a Ontinyent, dos de quatre casos i origen social.

La resta de brots es reparteixen a Alboraia (quatre casos, origen social); Alcàsser (tres, social); Alacant (set, social); Almenara (set, social); Almoradí (tres, social); Barxeta (tres, educatiu); Benicarló (quatre, social); Castalla (set, social); Faura (huit, social) i Gata de Gorgos (quatre, social).

També hi ha focus a Manises (quatre, laboral); Massalfassar (cinc, social); Navarrés (sis, social); Onda (huit, laboral); Paterna (tres, educatiu); la Pobla del Duc (nou, social); Puçol (nou, social); Quart de Poblet (tres, social) i Requena (tres, social).

A Sagunt hi ha un altre brot de set casos; a Sedaví, un de quatre; a Silla, un altre de cinc; a Soneja, un de quatre; a Sueca, un altre de tres; a Tavernes Blanques, un altre de tres i a Villargordo del Cabriel i Xirivella hi ha un brot de huit casos en cadascuna. Tots aquests focus són d'origen social.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento