Comunitat Valenciana

L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp arriba al desembre a 10 municipis per a denunciar la violència contra les dones

L'exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba en aquest mes de desembre a 10 municipis de la Comunitat Valenciana, on es mostrarà en centres educatius, sales municipals de cultura i centres de joventut, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

La mostra visitarà Altea, Barx, Benifairó de la Valldigna, Beniganim, Ontinyent, la Pobla de Vallbona, Polinyà del Xúquer, Meliana, Mislata i Rotlgà i Corberà. L'IVAJ acosta gratuïtament aquest recurs, que forma part del programa 'M'importa' d'educació en valors.

El calendari expositiu s'inicia de l'1 al 6 de desembre en l'IES La Vereda de la Pobla de Vallbona; de l'1 a el 11 de desembre estarà en el IES Garrigosa de Meliana i de l'1 al 7 de desembre en el Centre Cultural de Rotglà i Corberà, organitzada per la Mancomunitat de la Costanera-Canal.

Per la seua banda, del 2 al 9 de desembre s'exposa en l'Auditori de Benifairó de la Valldigna, organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna, i del 9 al 17 de desembre acudeix a l'IES Molí del Sol de Mislata.

Finalment, del 9 al 17 de desembre es presenta en el Centre Juvenil d'Altea i del 10 al 16 de desembre en la Casa de la Cultura de Barx, a través de la Mancomunitat de la Valldigna.

Del 14 al 22 de desembre l'exposició es podrà visitar en la Casa de Cultura Palau dels Barons de Santa Bàrbara, a Ontinyent; del 21 al 30 de desembre en l'Espai Jove de Beniganim i del 21 al 27 de desembre en el Centre Cultural Ausias March, a Polinyà del Xúquer.

En

Mostrar comentarios

Códigos Descuento