Comunitat Valenciana

El Botànic planteja dos milions més per a À Punt, quasi cinc per al taxi i altres cinc per al comerç local

Els grups que donen suport al Govern del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem) han presentat una esmena a la llei de pressupostos en la qual proposen incrementar en dos milions d'euros el pressupost de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l'ens que regeix la televisió pública valenciana À Punt. D'aprovar-se, comptaria amb 55,9 milions davant dels 53,9 actuals. A més, proposen altres cinc milions per a donar suport al comerç local i 4,75 per a compensar al sector del taxi.
(I-D) Fran Ferri, Manolo Mata, Ximo Puig i Naiara Davó
(I-D) Fran Ferri, Manolo Mata, Ximo Puig i Naiara Davó
GVA
(I-D) Fran Ferri, Manolo Mata, Ximo Puig i Naiara Davó

Així ho han acordat els tres grups, que presenten una bateria d'esmenes conjuntes entre les quals també s'inclouen altres 100.000 euros per a l'emissora, en aquest cas, en forma de concessió de la Conselleria d'Economia per a difondre continguts audiovisuals sobre el sector de l'artesania.

Dins de les esmenes relacionades amb À Punt hi ha una altra de 100.00 euros per al foment de la mobilitat sostenible en l'ens i una altra de 200.000 que es resten d'una partida de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la promoció del teixit productiu innovador en la radiotelevisió pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento