Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Menys de la mitat dels municipis valencians sumen casos durant el cap de setmana

Menys de la mitat dels municipis valencians (259 de 542) han sumat casos de coronavirus durant aquest cap de setmana, la qual cosa suposa la xifra més baixa en el que va de mes. Cinc d'ells han registrat més d'un centenar, i València ha tornat a ser el més afectat, amb 732 casos.
Un sanitari realitza una prova PCR
Un sanitari realitza una prova PCR
RICARDO RUBIO/EUROPA PRESS
Un sanitari realitza una prova PCR

A més de la capital, Elx i Alacant han superat els 200 contagis (271 i 265), mentre que Elda (118) i Castelló de la Plana (113), tenen més d'un centenar, segons les dades de la Generalitat. Gandia ha fregat aquesta xifra, amb 99 positius.

Per sota d'aquesta xifra, es troben Torrent (87), Oriola (69), Sagunt (67), Petrer i Torrevella (59); Alcoi (58), Paterna (57), Ontinyent (53), Villena i Xixona (49); Sant Vicent del Raspeig (47), Vila-real (46), Crevillent i Xirivella (38), Mislata (37), Banyeres de Mariola (36), Benicarló, Callosa de Segura i Monòver (34); Mutxamel i Puçol (33) i Algemesí i Vinaròs (30).

D'altra banda, Alzira ha tingut 28 casos; Alfafar, Bétera i el Campello, 27; Aldaia, Benetússer i la Vall d'Uixó, 26; Carlet i Catarroja, 25; Almoradí, Ibi, Santa Pola i Tavernes de la Valldigna, 24; Oliva, 23; Onil i Requena, 22 i Alcàsser, el Pilar de la Foradada i Sant Joan d'Alacant, 21.

Entre 10 i 20 casos han tingut els municipis d'Alberic i Novelda (19); Alaquàs, Burjassot, el Pinós, la Pobla de Vallbona, Montfort i Rojals (18); Alboraia i Asp (17); Almassora, Borriana, Montcada i Xeraco (16); Llíria, Onda, Silla i Utiel (15); Albal, Xiva i Paiporta (14); Dolores, l'Alcúdia, Saix i Xàtiva (13); Alcalà de Xivert, Benidorm, Benifaió, Cullera, l'Eliana, Picanya, Picassent i Redovà (12); Bocairent, Guardamar del Segura, l'Olleria, Massamagrell i Navarrés (11) i Bigastre i la Vila Joiosa, 10.

Nou contagis han tingut a Albatera, Barxeta, Canals, Catral i Torís; huit a Albalat de la Ribera, Almàssera, Aiora, Bunyol, Callosa d'en Sarrià, Caudete de las Fuentes, el Puig de Santa Maria, Guadassuar, la Llosa de Ranes, Moixent, Muro d'Alcoi i Vilanova de Castelló i set a Benejússer, Beniarjó, Benijòfar, Bonrepòs i Mirambell, Carcaixent, Castalla, Corbera, l'Alfàs del Pi, Sedaví, Sueca i Tavernes Blanques.

Bellreguard, Benirredrà, Benissanó, Foios, la Pobla Llarga, Manises, Meliana, Montserrat, Nules, Rafelbunyol, Sogorb, Torreblanca i Villar del Arzobispo han sumat sis positius, mentre que Almussafes, Altea, Biar, Bugarra, Coix, Godella i Quart de Poblet, n'han tingut cinc.

Quatre casos s'han detectat a Aielo de Malferit, Algorfa, Benicàssim, Benissa, Borriol, Camporrobles, Xest, Cocentaina, Énguera, la Vilavella, Llanera de Ranes, Massanassa, Montroi, Pedreguer, Rafal, Sant Joan de Moró, Simat de la Valldigna, Vilallonga i Vilamarxant; mentre que a Albaida, Almenara, Artana, Benferri, Calp, Daimús, la Granja de Rocamora, l'Alcora, la Pobla de Farnals, Llutxent, Los Montesinos, Moncofa, Pedralba, Riba-roja de Túria, Rossell, San Isidro i Sant Miquel de les Salines, tres.

Ador, Alginet, Antella, Atzeneta d'Albaida, Benigànim, Beniparrell, Catadau, Xella, el Fondó de les Neus, el Real de Gandia, Estivella, Fontanars dels Alforins, Formentera del Segura, Fuenterrobles, Gata de Gorgos, Llucena, Olocau del Rei, Orpesa, Petrés, Rocafort, Ròtova, Sant Antoni de Benaixeve, Sant Fulgenci, Teulada, Tibi, Villargordo del Cabriel, Xeresa i Xert han sumat dos nous positius.

Finalment, han tingut un cas a Albuixec, les Alcubles, Alfara d'Algímia, Alfara del Patriarca, Almiserà, Almoines, Altura, Anna, Assuévar, Benaguasil, Beniatjar, Benifairó de la Valldigna, Benlloc, Betxí, Bicorb, Cabanes, Càrcer, Casinos, Cervera del Maestrat, Xelva, Daia Nova, el Genovés, el Verger, Faura, Finestrat, Forcall, Gilet, Xèrica, la Font d'en Carròs, la Nucia, la Pobla Tornesa, la Salzadella, Llíber, Llocnou d'en Fenollet, Manuel, Marines, Massalavés, Massalfassar, Miramar, Montanejos, Museros, Olocau, Orba, Otos, Peníscola, Polinyà de Xúquer, Polop, Potries, Quart de les Valls, Quatretonda, Rafelcofer, Rafelguaraf, Salines, Santa Magdalena de Polpís, Traiguera, la Vall d'Alba, Vilafranca, Vinalesa i Sucaina. Aquest últim municipi i Llíber han tingut el seu primer cas des de l'inici de la pandèmia.

82 MORTS EN 43 MUNICIPIS

Pel que fa al nombre de morts, s'han produït 82 decessos en 43 municipis. D'ells, 20 s'han registrat a València; quatre a Alacant i tres a Alcoi, Benirredrà i la Pobla de Vallbona.

Mentre, el Campello, Elda, Elx, Ibi, Llíria, Novelda, Onil, Ontinyent, Oriola, Sagunt i Torrent han sumat dos defuncions.

Albatera, Alfafar, Almoradí, Alzira, Benicarló, Benigànim, Borriol, Burjassot, Castelló de la Plana, el Verger, Guardamar del Segura, l'Alcúdia de Crespins, la Vall d'Uixó, Manises, Massanassa, Navarrés, Nules, Peníscola, Petrer, el Pilar de la Foradada, Polinyà de Xúquer, Rojals, Sant Miquel de les Salines, Saix, Torrevella, la Vall d'Alba i Vinaròs han tingut un decés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento