Comunitat Valenciana

Compromís dona el seu suport a les oposicions docents avançades a maig per a estabilitzar plantilles

Compromís dona el seu suport a l'avançament de les oposicions de professorat de Secundària per a l'educació pública valenciana i altres cossos a partir del pròxim mes de maig, després del seu ajornament en el juny passat per la pandèmia, per a donar major estabilitat a les plantilles.
IMATGE DE RECURS D'UN AULA
IMATGE DE RECURS D'UN AULA
EUROPA PRESS
IMATGE DE RECURS D'UN AULA

En un comunicat, el partit destaca aquesta oferta de 3.575 places de lliure accés, "la major oposició docent de la història de la Generalitat", i millores de seguretat com un augment de les seus i els tribunals.

"La tasca d'estabilització de plantilles de l'educació pública valenciana que està duent a terme Vicent Marzà -conseller, de Compromís- és una prova del nostre compromís amb una educació equitativa, inclusiva, pública i de qualitat", defèn la coportaveu de la coalició Àgueda Micó.

Sota aquest prisma, Compromís anima a "preparar aquestes proves lliures, ja que els professors suposen un eix central del nostre país i per açò és necessari oferir als docents estabilitat perquè puguen seguir formant-se i millorar cada dia a través de la formació continuada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento