Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La UCV realitza rastrejos a 46 alumnes residents en l'Ausias March per a detectar possibles positius

La Universitat Catòlica de València (UCV) ha iniciat el rastreig dels 46 alumnes residents en el col·legi major Ausias March per a detectar possibles casos de coronavirus, després del brot detectat fa uns dies en aquesta residència de València.
Col·legi Major Ausias March de València
Col·legi Major Ausias March de València
GOOGLE MAPS
Col·legi Major Ausias March de València

Els 46 estudiants queden confinats en el col·legi major durant una setmana, fins a dimarts que ve 10 de novembre, informen fonts de la Catòlica.

El rastreig s'ha iniciat després que l'Ausias March haja notificat un total de 46 residents de la UCV. De moment, el servici de prevenció de la universitat està posant-se en contacte amb aquests alumnes.

La UCV realitzarà proves PCR a tots els universitaris abans de permetre la seua tornada a les classes presencials.

Aquest dissabte, la Conselleria de Sanitat va ordenar el confinament de l'Ausias March després de realitzar un garbellat a tots els residents i detectar 72 positius, després del qual investiga el brot i es va activar el protocol d'aïllament durant deu dies.

La residència va descartar aquest diumenge que l'origen estiga relacionat amb "algun esdeveniment o concentració" en les instal·lacions, unes activitats prohibides des de l'inici de curs.

Es tracta de la segona residència universitària de València confinada per coronavirus després del col·legi major Galileu Galilei a principis d'octubre. Aquest brot va afectar quasi 130 residents i va obligar a suspendre les classes presencials en el campus de Vera de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento