Comunitat Valenciana

Coronavirus.-L'Ajuntament de València limita les seues noces civils a quatre assistents: els contraents i els testimonis

L'Ajuntament de València ha decidit limitar les noces civils que s'oficien en les seues instal·lacions a quatre assistents, els dos contraents i els dos testimonis, per a evitar contagis de Covid-19 i frenar així l'expansió de la pandèmia. A aquestes quatre persones se sumaran únicament l'autoritat municipal que oficie la cerimònia i el personal administratiu i de neteja necessari.
Imatge d'unes noces.
Imatge d'unes noces.
Ricardo Rubio - Europa Press
Imatge d'unes noces.

Així ho ha anunciat aquest divendres el vicealcalde de la capital valenciana, Sergi Campillo, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local celebrada en el consistori. Aquest ajuntament oficia les noces civils en els Jardins de Montfort.

Campillo ha explicat que la restricció acordada comporta que la resta de persones que acudisca a la celebració haja d'esperar fora de l'edifici on tenen lloc les noces. L'edil ha comentat que la mesura l'ha aprovat la Junta de Govern "davant el nou estat d'alarma" i les mesures aplicades per a frenar la pandèmia.

Així mateix, ha considerat que es tracta d'una decisió difícil que afecta el personal i un "dia especial" però ha subratllat que és necessari dur-la a terme per a "reforçar" i "garantir la seguretat" davant la Covid-19, tant dels veïns de València com del personal municipal que treballa en l'oficina de noces.

Sergi Campillo ha agregat que la mesura s'aplica "de manera immediata" i ha comentat que s'ha comunicat ja a les persones interessades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento