Comunitat Valenciana

Ribó anuncia aparcaments en solars, el Menjar a Casa per a discapacitats i dos nous mercats

  • L'alcalde ha aprofitat el Debat sobre l'Estat de la Ciutat per a avançar altres projectes.
  •  Durant la sessió també s'ha fet balanç de les accions realitzades per a pal·liar els efectes de la Covid.
L'alcalde de València, Joan Ribó, durant el Debat sobre l'Estat de la Ciutat.
L'alcalde de València, Joan Ribó, durant el Debat sobre l'Estat de la Ciutat.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA TWITTER
L'alcalde de València, Joan Ribó, durant el Debat sobre l'Estat de la Ciutat.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat aquest dimecres entre les actuacions previstes pel govern que presideix i que formen Compromís i PSPV projectes com la remodelació de solars -en Flor de Maig, Castellonet i Nino Bravo- per a crear aparcaments destinats a veïns, l'ampliació del servici Menjar a Casa per a persones majors a discapacitats i dos nous mercats, a Malilla i Benimaclet, així com una tira de comptar en el mercat de Colón.

Així mateix, ha avançat, durant el Debat sobre l'Estat de la Ciutat, l'ampliació del wifi obert i gratuït a 90 localitzacions, la creació de l'Oficina pel Dret a la Vivenda i la idea d'impulsar el Pla de Revisió Integral de la Façana Marítima. A açò s'uneix un consorci per a abordar la renaturalització del Nou Llit del Túria i el seu finançament i una nova ordenança de Discapacitat Intel·lectual.

El primer edil, que ha reclamat la Llei de Capitalitat i un ens metropolità per a coordinar servicis i actuacions, ha començat parlant de l'impacte de la Covid-19 i repassant el fet pel consistori per a pal·liar els seus efectes. Així, ha destacat que s'han destinat "17 milions d'euros per a dinamitzar l'economia, intentar mantindre els llocs de treball i tractar d'evitar que es baixen persianes en la ciutat".

"Ens prenem seriosament la creació d'ocupació i l'emprenedoria", ha dit, alhora que ha considerat "essencials" els servicis públics. En la seua intervenció, Joan Ribó ha parlat de la situació econòmica de l'Ajuntament i ha ressaltat la reducció del deute "a més de la mitat", a més de defendre un model de ciutat "inclusiva".

L'alcalde ha esmentat també l'EMT i ha afirmat que és "fonamental per a la mobilitat sostenible" i que ha desenvolupat "amb bona nota la seua tasca en la ciutat". Ha conclòs recordant l'edil d'Hisenda Ramón Vilar, mort el passat estiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento