Comunitat Valenciana

Arranca el juí a 'Maje' després de l'elecció del jurat

Un jurat popular compost per cinc dones i quatre homes s'encarrega des d'aquest dimecres de jutjar María Jesús M.C., 'Maje', la coneguda com a 'viuda negra de Patraix', i el seu examant, Salvador R.L., tots dos acusats de matar el marit d'ella a l'agost del 2017 en un garatge d'aquest barri de València.

La vista contra els acusats, els quals treballaven en el mateix hospital de València, ella com a infermera i ell com a auxiliar, ha arrancat en l'Audiència de València després de l'elecció del jurat -amb un home i una dona de suplents-, procés que s'ha perllongat fins a passades les 13.30 hores.

La primera sessió del juí, que es preveu que es perllongue fins al 29 d'octubre, inclou la lectura dels escrits de qualificació i l'exposició dels arguments de les parts mentre que per a aquest dijous s'ha assenyalat la declaració dels dos acusats.

La Fiscalia reclama provisionalment 22 anys de presó per a María Jesús i 18 per a Salvador, acusat de ser l'autor material del crim. En el cas d'ella, la pena sol·licitada és major en contemplar-se l'agreujant de parentiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento