Comunitat Valenciana

Coronavirus.- 'Parapandèmics' arriba a À Punt per a resoldre els dubtes dels xiquets sobre la pandèmia

La programació infantil dels caps de setmana de la televisió pública valenciana dona la benvinguda als 'Parapandèmics', una sèrie infantil amb la qual À Punt vol ajudar els xiquets de la casa amb tot allò relacionat amb la pandèmia
À PUNT ESTRENA 'PARAPANDÈMICS'
À PUNT ESTRENA 'PARAPANDÈMICS'
À PUNT
À PUNT ESTRENA 'PARAPANDÈMICS'

'Els Parapandèmics' són Maria Mascareta, Amador Explorador, Quim Metreimig i Jordiet Lleponet, una quadrilla d'amics i veïns d'Onil (Alacant). La sèrie està produïda per Sir Agència en col·laboració amb l'Ajuntament d'aquesta població de l'Alcoià.

Consta d'uns vídeos que oscil·len entre 30 segons i huit minuts on els quatre personatges expliquen conceptes relacionats amb la Covid-19, mesures d'higiene i uns altres per a evitar contagis o sobre com véncer la por.

La proposta pedagògica dels 'Parapandèmics' està pensada per a xiquets d'entre 3 i 12 anys. També proposen manualitats o jocs per a entretindre's i passar-ho bé, avança l'ens en un comunicat.

Tot açò es presenta per mitjà de diverses seccions: informació, jocs, consells i aventures. La comunicació és divertida i dona molta importància a la música i les cançons.

Precisament, la sintonia de capçalera porta la firma del cantautor Andreu Valor, que va presentar en À Punt el programa de rutes 'GR7'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento