Comunitat Valenciana

Renfe recupera a l'octubre l'AVE Madrid-Castelló i 9 servicis de Rodalies entre la capital de la Plana i València

Renfe recuperarà durant el mes d'octubre el servici d'Alta Velocitat Madrid-Castelló i nou servicis de Rodalies de la línia C-6 que uneix València i la capital de la Plana, una vegada concloses les obres realitzades per Adif AV per a completar la implantació de l'ample internacional.

Així, a partir del 7 d'octubre, Renfe posarà en circulació 4 trens AVE diaris, 2 per sentit, entre les dos ciutats. Dos trens AVE eixiran diàriament des de Castelló de la Plana, un a les 6.15 hores -de dilluns a divendres- i 7.02 hores -dissabtes i diumenges- i el segon servici a les 14.15 hores, en direcció Madrid Puerta de Atocha. En sentit contrari, circularan diàriament dos servicis amb eixida des de Madrid a les 9.40 i 19.40 hores. L'oferta suposa 1.388 places diàries.

A partir del 7 d'octubre, l'oferta global serà de 4 servicis AVE diaris -2 per sentit-, 2 Intercity -1 per sentit divendres/diumenge- que uneixen Madrid i Castelló de la Plana amb parades intermèdies a Conca, Requena i València, a més del servici Alvia que efectua el trajecte Castelló de la Plana-Madrid-León-Gijón.

A més, a partir del 5 d'octubre, Renfe recuperarà nou servicis de Rodalies de la línia C-6, amb el que els servicis d'aquesta línia s'amplien en 5 circulacions entre Castelló de la Plana i València, i 4 en sentit invers.

L'oferta global estarà composta per un total de 62 circulacions, en tots dos sentits, de les quals 54 són trens de rodalies i 8 de Mitja Distància.

Renfe té previst recuperar la totalitat dels servicis de Rodalies entre València i Castelló de la Plana a la fi del mes d'octubre, una vegada que finalitzen els treballs que executa Adif Av.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento