Comunitat Valenciana

Sanitat licita la demolició de l'antiga Escola d'Enginyers Agrícoles per a ampliar el Clínic

  • La licitació consta d'un termini d'execució de dos mesos i un pressupost base de 511.702,60 (IVA inclòs).
  • Quan concloga tot el procés, la previsió és que l'hospital compte amb un increment de 30.000 metres quadrats.
Hospital Clínic de València
Hospital Clínic de València
UV
Hospital Clínic de València

El Departament de Salut de València Clínic-Malvarrosa de València ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de la demolició de les naus de l'antiga Escola Universitària d'Enginyers Agrícoles (EUITA) per a l'ampliació de l'Hospital Clínic Universitari.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, dins del que serà la futura ampliació de l'Hospital Clínic Universitari de València, prèviament resulta "necessària" la demolició "parcial" i el "sanejat" del solar ocupat en l'actualitat per les naus de l'antiga Escola Universitària d'Industrials Tècnica d'Agricultura.

La licitació consta d'un termini d'execució de dos mesos i un pressupost base de 511.702,60 (IVA inclòs). L'abast dels treballs comprèn la demolició de tota la façana de l'avinguda Menéndez i Pelayo, entre la Facultat de Psicologia i l'edifici de consultes externes de l'Hospital Clínic, i dues crugies paral·leles a la façana cap a l'interior.

Les accions a realitzar consisteixen en l'eliminació de riscos d'insalubritat i despreniments que aquestes antigues naus puguen suposar en l'execució de les futures fases del Pla Director de Reforma de l'Hospital Clínic que els afecten.

Aquesta actuació es troba emmarcada dins de la primera fase de la futura ampliació del centre. La previsió és que en aquesta zona se situe un edifici que comprenga l'àrea de Rehabilitació i una part d'hospitalització, encara que açò es concretarà en el projecte definitiu. Quan concloguen totes les fases de l'ampliació, la previsió és que l'hospital compte amb un increment de 30.000 metres quadrats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento