Comunitat Valenciana

Cvirus.- València estrena una Plaça del Coronavirus simbòlica per a reivindicar la importància de la ciència

L'Ajuntament de València i la Fundació Premis Rei Jaume I inauguren aquest dijous, 17 de setembre, la Plaça del Coronavirus en el lloc que ocupa actualment la plaça del Doctor Collado, canviant simbòlicament el nom per a conscienciar sobre la importància de no oblidar les persones que poden liderar la innovació en la societat: els científics i emprenedors.
Plaza Doctor Collado de València
Plaza Doctor Collado de València
GOOGLE MAPS
Plaza Doctor Collado de València

La plaça estrena nom de forma temporal per a no interferir en la vida de veïns i comerciants. Amb aquesta acció es pretén cridar l'atenció sobre la falta de recursos destinats a R+D+i a Espanya i les fatals conseqüències que pot tindre aquesta situació, especialment en l'època actual.

Aquest acte, presidit pel regidor d'Innovació de València, Carlos Galiana i el president executiu dels Premis Rei Jaume I, Javier Quesada, se celebra a les 9 hores d'aquest dijous en forma d'inauguració simbòlica, avança la fundació en un comunicat.

L'objectiu dels premis és la promoció de la ciència, lainvestigació i l'emprenedoria a Espanya. Els seus sis guardons, dotats amb 100.000 euros cadascun, els converteixen en un dels millors remunerats del país.

Entre els jurats, enguany de nou està previst que participen, per mitjà de videoconferència, 20 Premis Nobel dilluns que ve 19 d'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento