Comunitat Valenciana

La pel·lícula 'La mort de Guillem' s'emetrà simultàniament en À Punt, Tv3 i IB3 el 2 d'octubre

L'estrena de l'emissió en televisió de la pel·lícula 'La mort de Guillem' es farà de manera simultània en À Punt, Tv3 i IB3 en 'prime time' divendres que ve 2 d'octubre.

À Punt inclourà la projecció de la cinta -que porta a la pantalla el dol de la família del jove antifeixista valencià assassinat l'any 1993 i la seua lluita per reivindicar la memòria del seu fill- dins del programa especial 'A la Ventura', que comptarà amb destacats convidats en la posterior tertúlia d'anàlisi.

Es tracta d'una producció de Som, SUICAfilms i Lastor Media amb la coproducció d'À Punt Mèdia i Televisió de Catalunya que compta, entre d'altres, amb la participació de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), l'Institut Català dels Empreses Culturals (ICEC) i la Radiotelevisió de les Illes Balears, i que "ha rebut bones crítiques de la premsa especialitzada en el Festival de Cinema de Màlaga", informa la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat.

Així mateix, 'La mort de Guillem' es preestrena aquest dijous, 10 de setembre, en la Filmoteca Valenciana (edifici Rialto). El director, Carlos Marqués-Marcet, i els protagonistes han confirmat l'assistència a la preestrena de la família de Guillem Agulló.

El dia 17 de setembre hi haurà una sessió privada per als mecenes de la pel·lícula i està prevista una estrena amb taquilla oberta el dia 25 de setembre als cinemes ABCPark de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento