Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Els 34.000 hostelers de Conhostur rebutgen la quarantena britànica i demanen no perdre la temporada

Les 34.000 empreses del sector hosteler valencià integrades en Conhostur rebutgen la quarantena de dos setmanes decretada pel Regne Unit i urgeixen el Govern d'Espanya a aconseguir una solució per a flexibilitzar aquesta situació, amb l'objectiu de "no donar per perduda la temporada" davant l'impacte econòmic que implicarà.
Diverses persones gaudixen en la terrassa d'un bar al costat de la platja
Diverses persones gaudixen en la terrassa d'un bar al costat de la platja
Rober Solsona - Europa Press
Diverses persones gaudixen en la terrassa d'un bar al costat de la platja

En un comunicat, la patronal se suma a la preocupació per la decisió del govern de Boris Johnson d'establir una quarantena obligatòria als turistes britànics, anunciada aquest cap de setmana.

Conhostur lamenta que és una mesura "pèssima" per al sector en un moment complicat com el qual està travessant aquest estiu. Adverteix que afectarà de forma directa el sector de l'allotjament i a la restauració, davant la importància del turista britànic i el seu comportament en consumir en hoteleria, oci i comerç.

En aquest escenari, donen el seu suport a les peticions que els aeroports valencians formen part dels corredors segurs cap al Regne Unit, a més de defendre l'esforç realitzat per l'àmbit empresarial en l'engegada de protocols i mesures de prevenció per a garantir la salut de clients i treballadors.

Aquesta organització representa 34.000 empreses del sector hosteler i està integrada per la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (Hoteleria València), l'Associació Provincial d'Empresaris d'Hoteleria d'Alacant (Apeha) i l'Associació d'Hoteleria i Turisme de Castelló (Ashotur).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento