Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Detecten un brot en una residència de l'Eliana amb 14 positius

Un brot de Covid-19 amb 14 casos positius ha sigut detectat en una residència de majors de la localitat valenciana de l'Eliana, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores.
Material disposat per a realitzar PCR de diagnòstic de Covid-19 (arxiu).
Material disposat per a realitzar PCR de diagnòstic de Covid-19 (arxiu).
EDUARDO SANZ/EUROPA PRESS
Material disposat per a realitzar PCR de diagnòstic de Covid-19 (arxiu).

Les mateixes fonts especifiquen que els casos positius corresponen a 11 residents i tres treballadors i la residència és una de les intervingudes per Sanitat.

Per la seua banda, des de l'Ajuntament de l'Eliana han explicat que, després de posar-se en contacte amb la Direcció general de Salut Pública, aquesta ha verificat la informació sobre el brot.

El consistori recalca, per mitjà d'un comunicat, que "l'administració autonòmica és l'única competent en la gestió d'aquestasituació i, per tant, l'única que posseeix totes les dades".

Qualsevol informació que done l'Ajuntament, afigen, "haurà sigut contrastada i autoritzada per la Conselleria". En aquest sentit, detallen que des de la Direcció general se'ls ha traslladat que el brot "està localitzat en un espai molt concret i controlat" i que s'estan estudiant els casos apareguts i ja s'estan efectuant les proves pertinents.

Així mateix, les persones afectades i/o familiars, o persones que hagueren pogut tindre relació ja han sigut avisades o contactades per les autoritats.

El departament de Salut de l'Arnau de Vilanova, al qual pertanyel municipi, ja ha intervingut per a la cura i atenció de lespersones.

"ELS MÉS VULNERABLES DAVANT EL VIRUS"

L'Ajuntament apunta que els afectats per aquest brot són persones majors, "les més vulnerables davant el virus" i, en aquest punt, incideixen que "la necessitat de complir les normes de protecció i distanciament social, especialment, per part de lespersones joves".

Finalment, la corporació desitja "una ràpida recuperació a lespersones afectades" i, com ha fet durant tota la pandèmia, posaa la disposició de totes elles els recursos municipals per a "ajudar-los a guanyar la batalla de la Covid-19".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento