Comunitat Valenciana

Vivenda constata l'"agilitat" en la resposta als nous supòsits de tempteig i retracte

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, després de la recent aprovació del decret llei pel Consell, el passat 5 de juny, per a l'ampliació de vivenda pública a la Comunitat Valenciana mitjançant els drets del tempteig i retracte, ha verificat a través dels Servicis Territorials que el termini habitual de contestació es produeix en la mateixa setmana de presentació.

En la majoria dels casos, la resposta és de 48 hores, per la qual cosa en cap moment s'està esgotant en els nous supòsits el termini màxim de resposta de 60 dies previst en la llei.

La sotssecretària de la Conselleria, Blanca Jiménez, ha destacat "la rapidesa amb la qual s'està donant resposta a les notificacions de transmissions singulars previstes en el nou Decret llei, de tal manera que mai s'impedisca ni retarde les transaccions immobiliàries", ha afirmat en un comunicat.

A més, ha asseverat que s'està realitzant un "enorme esforç i treball" pels Servicis Territorials malgrat haver-se incrementat el volum de sol·licituds.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento