Comunitat Valenciana

Coronavirus.- L'ajuntament de Sueca reprèn l'activitat després de resultar negatives les proves realitzades al personal

Les dependències principals de l'Ajuntament de Sueca (València) i el Servici Integral Tributari (Servit) reprendran aquest dimarts la seua activitat "amb normalitat, després d'haver-se realitzat la prova del Covid-19 a tot el seu personal i haver resultat negatiu en tots els casos".
Ajuntament de Sueca (València) en imatge d'arxiu
Ajuntament de Sueca (València) en imatge d'arxiu
GOOGLE MAPS
Ajuntament de Sueca (València) en imatge d'arxiu

El consistori va informar la setmana passada que les seues instal·lacions anaven a romandre tancades després de la confirmació d'un cas positiu de coronavirus en una treballadora que no realitza funcions de servici públic, sinó en un departament intern.

Aquest dilluns únicament ha estat oferint un servici presencial el Departament d'Atenció i Informació a la Ciutadania (DIAC), en tractar-se de personal que es trobava de vacances fins ara i, per tant, sense contacte en les últimes setmanes amb la resta de treballadors i treballadores de l'Ajuntament.

"Aquest matí hem tingut coneixement, per part del Departament de Salut, que el resultat de totes les proves realitzades al personal de l'Ajuntament havia sigut negatiu i, per tant, reprendrem l'activitat normal a partir de demà dimarts", ha explicat l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea.

"Només resta conéixer el resultat de les proves efectuades als treballadors del Consell Agrari, que realitzen les seues funcions en un edifici independent al de l'Ajuntament", ha assenyalat Egea, qui ha apuntat que "les instal·lacions municipals han sigut desinfectades, com vé fent-se regularment, i, per tant, la ciutadania pot acudir amb absoluta tranquil·litat a realitzar les seues gestions; açò sí, complint sempre les mesures de seguretat necessàries".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento