Cultura.- Laura Esparza i Carlos Esteban, Badlands i Toni de l'Hostal completen el cicle Viu, cap estiu sense música

El cicle 'Viu, cap estiu sense música' es reprendrà aquest dijous en la sala 16 Toneladas de València amb l'actuació de Laura Esparza i Carlos Esteban. Un dia després serà el torn de la formació Badlands, mentre que el cantant i guitarrista Toni de l'Hostal s'encarregarà de tancar el festival el dissabte 18 amb la presentació del seu àlbum de debut, Repom.
Badlands
Badlands
TANA CAPÓ&PAU ROCA

La sèrie d'actuacions va començar el passat 2 de juliol amb la presència de Samuel Reina. La primera setmana d'actuacions es va completar amb Pau Alabajos (divendres 3) i Maluks (dissabte 4).

Amb aquesta iniciativa, la Valencian Music Association (VAM!) vol "contribuir a la reactivació de la música en directe, un dels sectors més afectats pel coronavirus", destaquen els promotors en un comunicat.

"Cal tindre en compte -assenyalen- que centenars d'espectacles musicals s'han hagut de suspendre o ajornar des del passat mes de març, quan el Govern espanyol va decretar l'Estat d'Alarma. En conseqüència, milers de persones (artistes, tècnics, personal de les sales, etc.) van veure greument alterades les seues activitats econòmiques. D'altra banda, el festival també vol impulsar la presència de formacions valencianes en els escenaris".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento