Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València celebrarà el 23 de juliol l'homenatge a les víctimes de la pandèmia

  • Es desenvoluparà en la plaça en la qual s'ubica la casa consistorial i en diferents punts del terme de la ciutat.
  • L'Orquestra Municipal de València interpretarà un rèquiem i es dispararan palmeres blanques.
Imatge de l'Ajuntament de València amb la pancarta en senyal de duel davant la pandèmia de la Covid-19.
Imatge de l'Ajuntament de València amb la pancarta en senyal de duel davant la pandèmia de la Covid-19.
EUROPA PRESS
Imatge de l'Ajuntament de València amb la pancarta en senyal de duel davant la pandèmia de la Covid-19.

L'Ajuntament de València celebrarà el pròxim 23 de juliol l'acte de "reconeixement i homenatge" a les víctimes de la Covid-19 en la ciutat i a les seues famílies, com ha anunciat aquest divendres el seu alcalde, Joan Ribó. El primer edil ha indicat que aquest acte servirà també per a reconéixer la tasca de "tots els servicis" municipals i bàsics que han estat treballat per a pal·liar els efectes de la pandèmia i durant l'estat d'alarma.

Ribó, que s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació després de la Junta de Govern Local, ha comentat que l'acte es realitzarà en la plaça de l'Ajuntament, una vegada finalitzades les obres de reasfaltat, i en diferents punts del terme municipal coincidents amb cadascun dels sectors fallers de la ciutat.

El responsable municipal ha avançat que a falta de tancar detalls, es preveu l'actuació de "l'Orquestra Municipal de València, que interpretarà un rèquiem", i d'una cantant, i el dispar de pirotècnia, en concret, de "palmeres blanques". Joan Ribó ha detallat que aquestes es dispararan des de la plaça de l'Ajuntament i des dels diferents sectors fallers de la capital valenciana, inclosos els seus pobles.

L'homenatge es completarà amb la il·luminació de l'edifici consistorial i amb la publicació d'un memorial en la pàgina web municipal en record de totes les persones que han mort a València a causa de la Covid-19, ha agregat l'alcalde.

Aquest acte és un dels acords que arreplega el pacte de reconstrucció de la capital valenciana a partir de la pandèmia, així com la creació del Premi Ciutat de València a la Investigació Sanitària i de Salut Pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento