Comunitat Valenciana

Puig aposta per "potenciar" el turisme alemany aquest estiu mantenint les mesures de prevenció davant la Covid-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, aposta per "potenciar" el turisme alemany aquesta temporada, un país que manté les mateixes mesures de prevenció davant de la Covid-19 quant a l'ús de mascaretes, higiene o distància de seguretat. Segons Puig, "hem de viure en eixa coexistència de la pandèmia", açò sí, "amb tota la prudència".
Visita del ministre d'exteriors alemany al port de València
Visita del ministre d'exteriors alemany al port de València
GVA
Visita del ministre d'exteriors alemany al port de València

Puig s'ha pronunciat en aquests termes després d'acompanyar el ministre d'Afers exteriors alemany, Heiko Maas, en la seua visita al Port de València, juntament amb el president de l'Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez.

Es tracta de la primera eixida del mandatari del seu país, una cosa que el cap del Consell ha valorat com un "signe de confiança" a Espanya i a la Comunitat Valenciana, i que creu que atorga "credibilitat exterior" a la regió com a destinació turística malgrat la pandèmia.

El president ha volgut ressaltar l'"especial relació" comercial, política, institucional i cultural que uneix la Comunitat Valenciana amb Alemanya -país on més exportem des del Port de València i segon país proveïdor al que més li comprem- i ha assenyalat que la visita del ministre alemany "en aquest moment tan determinant, reafirma la voluntat d'Alemanya d'avançar junts i eixir junts d'aquesta situació difícil".

Des del seu punt de vista, l'arribada del mandatari alemany "és fonamental per la imatge que ofereix de seguretat per a tots aquells turistes alemanys que poden vindre a estar entre nosaltres aquesta temporada".

Amb la pandèmia, Puig ha defès que cal "actuar amb la màxima prudència" però ha posat l'accent que Alemanya es basa en les mateixes garanties sanitàries (ús de la mascareta, neteja, etc) i cal "coexistir" amb el coronavirus, amb les mesures que marque l'autoritat sanitària.

Per a Puig, el fet que la primera eixida del seu país del ministre d'exteriors alemany haja sigut a València és "esperançador" i una "clara aposta d'Alemanya pel suport al turisme a Espanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento