Comunitat Valenciana

Els tramvies de la L4 i L6 de Metrovalencia reprenen servici sis hores després d'enganxar un camió una catenària

La circulació dels tramvies de les línies l4 i L6 de Metrovalencia s'ha vist interrompudes prop de sis hores, després que un camió d'obra s'enganxara amb la catenària entre l'avinguda de Primado Reig i Pont de Fusta, segons han confirmat a Europa Press fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
Tramvia de València
Tramvia de València
GVA
Tramvia de València

El sinistre s'ha produït poc abans de les 9.00 hores del matí d'aquest dimarts quan un camió que treballa en les obres de construcció d'una finca propera s'ha enganxat amb la catenària que travessa l'avinguda de Primado Reig i Pont de Fusta i ha destensado diversos metres d'aquest cable, que porta l'electricitat que requereix el tramvia per a funcionar.

L'incident ha obligat els tècnics desplaçats el lloc a tallar la tensió per a poder reparar la catenària. Mentre duien a terme els treballs de reparació la L4 funcionava únicament en el tram que va des d'Empalme a la Lloma Llarga i Mas del Rosari, mentre la L6 funcionava només en el tram entre la parada de la Cadena i Marítim Serradora.

Sobre les 15.00 hores els tècnics han pogut reparar per complet l'avaria i sis hores després els tramvies tornen a oferir el seu recorregut habitual al complet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento