Comunitat Valenciana

Coronavirus.- L'IVAJ suspèn el programa d'oferta concertada en albergs i campaments 'Viu l'hivern' i 'Viu l'estiu'

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha suspès la realització del programa d'oferta concertada en albergs i campaments en les modalitats 'Viu l'hivern' i 'Viu l'estiu', per als anys 2020 i 2021.

Aquesta mesura s'adopta amb l'objectiu de "preservar la salut de les persones beneficiàries d'aquest programa, en tractar-se d'una activitat col·lectiva sense possibilitat, en l'actualitat, que puga desenvolupar-se amb les garanties sanitàries oportunes", informa l'organisme en un comunicat.

A més, afigen, tant les instal·lacions de l'IVAJ com les activitats que en elles es realitzen s'han d'adaptar als nous protocols de sanitat derivats de la situació de Covid-19, la qual cosa comporta modificacions substancials en les condicions de les convocatòries del programa d'oferta concertada.

La resolució, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), estableix que es procedirà a la devolució, d'ofici, dels imports abonats per la reserva de places en la convocatòria del programa d'oferta concertada en les modalitats citades.

Aquesta mesura s'adopta perquè les entitats i persones beneficiàries del programa puguen reorientar les seues programacions davant la nova situació provocada per la pandèmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento