Comunitat Valenciana

Coronavirus.- La Llibreria de la Universitat de València obri de nou les seues portes al públic amb cita prèvia

La Llibreria de la Universitat de València ha reobert al públic, després de dos mesos d'inactivitat presencial, des de la declaració de l'estat d'alarma del passat 13 de març, però amb cita prèvia i amb mesures de prevenció especials, segons han informat fonts d'aquesta institució acadèmica.
Obri les seues portes la llibreria de la UV
Obri les seues portes la llibreria de la UV
UV
Obri les seues portes la llibreria de la UV

Així, estarà oberta amb un horari de 10.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres i solament amb cita prèvia. Per la seua banda, l'atenció telefònica de consultes i comandes segueix disponible a través del telèfon habitual: 963 864 542.

Per a garantir la seguretat de treballadors i clients s'han pres una sèrie de mesures aprovades pel Comité de Prevenció i Salut Laboral de la Universitat de València com l'obligatorietat de l'ús de mascaretes dins de les instal·lacions de la llibreria i proporcionar gel desinfectant en l'entrada.

Així mateix, s'ha prohibit manipular els llibres amb les mans per part dels clients i el requeriment del pagament via targeta de crèdit per a evitar l'intercanvi de bitllets i monedes entre els clients i els treballadors.

Igualment, la llibreria compta amb personal de neteja per a assegurar la higiene i desinfecció de les instal·lacions amb l'objectiu de preservar la salut de tots els clients i personal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento