Comunitat Valenciana

Mercadona augmenta un 90% les vendes de productes antimosquits

Les vendes de productes antimosquits de Mercadona han augmentat un 90% respecte a altres anys "pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que actualment el client ha augmentat els passejos en hores tardanes", informa la cadena de supermercats.
Repel·lent de mosquits
Repel·lent de mosquits
MERCADONA
Repel·lent de mosquits

En concret, destaca el Repel·lent Insectes en esprai, elaborat per Korott a Alcoi (Alacant) i disponible en totes les botigues d'Espanya, per ser "un fort repel·lent contra mosquits i mosquits tigre". Al març del 2019 es va reforçar la seua eficàcia passant de 4 a 6 hores de protecció i es va adaptar l'envàs a format viatge, passant de 125 ml a 100 ml, asseguren.

D'altra banda, l'Alleujament Picades en roll-on, elaborat per SPB a Xest (València) i disponible en tota la cadena, s'utilitza per a alleujar la pell després de la picada d'insectes com mosquits, meduses i plantes urticants.

Aquest producte "es caracteritza per contindre mentol que aporta sensació de frescor, i perquè els seus components generen una pel·lícula protectora sobre la pell irritada, deixant una sensació suau sobre la mateixa", assenyala l'empresa valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento