Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Un treballador d'una residència de València, primera víctima del col·lectiu a la Comunitat Valenciana

Un treballador d'una residència de la província de València ha mort com a conseqüència de la Covid-19, segons s'ha notificat a la Fiscalia. Es tracta de la primera víctima d'aquest col·lectiu a la Comunitat Valenciana.
Una ciudadan es protegeix amb mascarilla del coronavirus
Una ciudadan es protegeix amb mascarilla del coronavirus
PATOPAT JANTHONG/SOP/ IMAGES VIA
Una ciudadan es protegeix amb mascarilla del coronavirus

Segons ha pogut saber Europa Press, fa uns dies es va notificar la defunció d'aquest empleat a la secció Civil de la Fiscalia de València, organisme encarregat de portar un control sobre aquests centres per a protegir un dels col·lectius més vulnerables davant del coronavirus.

Al ministeri públic no li constava cap defunció de treballadors en residències valencianes i aquest seria el primer cas, que es va comunicar recentment, en concret, fa tres o quatre dies, segons ha pogut saber Europa Press.

Aquesta víctima se suma als sis facultatius que han mort a la Comunitat Valenciana contagiats pel coronavirus. La família d'un d'aquests metges, que treballava en el SAMU, ha interposat una querella contra la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ja que considera que "va ser abandonat absolutament a la seua sort".

Les últimes dades aportades per la consellera de Sanitat, Ana Barceló, respecte a sanitaris amb positiu en Covid ascendien a 658 -xifres d'aquest dilluns-. Així mateix, el nombre d'altes en aquest col·lectiu ascendia a 2.027.

DADES EN RESIDÈNCIES

Segons les informacions relatives a residències, fins a hui han mort 521 residents i hi ha casos positius en 86 centres, onze d'ells en la província de Castelló, 34 en la d'Alacant i 41 en la província de València.

De la mateixa manera, tampoc ha variat el nombre de centres que troben sota vigilància activa de control sanitari. Són 28 residències a la Comunitat Valenciana: huit en la província de Castelló, set en la província d'Alacant i 13 en la província de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento