Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Desenvolupen un fèretre de cartó ecològic, apte per a incineracions i homologat

L'empresa valenciana Alfilpack, especialitzada en embalatge industrial, ha desenvolupat un fèretre de cartó per a donar resposta a les necessitats funeràries per la pandèmia del coronavirus, amb el proveïment del sector "al límit". És ecològic, amb material reciclat i reciclable, i apte per a incineracions.
Alfilpack desenvolupa un innovador fèretre de cartó certificat per AENOR
Alfilpack desenvolupa un innovador fèretre de cartó certificat per AENOR
ALFILPACK
Alfilpack desenvolupa un innovador fèretre de cartó certificat per AENOR

Aquest fèretre compta amb totes les mesures de protecció, resistència i durabilitat requerides pels més alts estàndards d'embalatges homologats, destaca la firma, que busca col·laborar amb els governs per a gestionar la crisi.

Està elaborat en cartó i és una solució eficient perquè es pot fabricar a nivell nacional i internacional sense risc de desproveïment de materials, de forma ràpida i senzilla, aportant una reducció d'espai en emmagatzematge al subministrara perfectament plegat.

El projecte ha aconseguit "en temps rècord" l'homologació per AENOR amb un doble objectiu. El primer, complir amb les mateixes exigències de qualitat que tenen els fèretres convencionals, inclosa la de ser apte per a la incineració, per al que compta amb el certificat 'B66/000037'.

També compta amb el 'Medi ambient B66/000036', ja que és ecològic en estar realitzat amb cartó reciclat i reciclable i compta amb una menor petjada de carboni en no utilitzar altres materials com vernissos, pintures o embellidors metàl·lics.

Amb aquests certificats, la companyia vol garantir la confiança necessària per al seu ús en situacions difícils, en tractar-se d'"un tema molt sensible i emocional que necessita respostes professionals".

Aquesta iniciativa és un dels exemples de com les empreses del Clúster d'Innovació de l'Envàs i Embalatge responen la crisi sanitària, adaptant la seua experiència per a usos mai abans necessitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento