Comunitat Valenciana

Mercadona dona 248.000 quilos d'aliments a entitats socials de la Comunitat Valenciana en el que va d'any

Mercadona ha donat 248.000 quilos d'aliments en el que va d'any a entitats socials de la Comunitat Valenciana amb les quals col·labora habitualment i ha "reforçat el seu model responsable" durant la crisi sanitària del coronavirus.
Representants del Banc d'Aliments reben una donació de Mercadona
Representants del Banc d'Aliments reben una donació de Mercadona
MERCADONA
Representants del Banc d'Aliments reben una donació de Mercadona

L'empresa se supermercats col·labora amb entitats socials entregant productes de primera necessitat com pasta, llegums, fruita, verdura, carn i làctics. Segons ha explicat en un comunicat, entre les seues últimes accions està l'entrega de més de 3.000 quilos d'aliments de primera necessitat a diverses entitats de les províncies de València i de Castelló, i l'inici de la col·laboració amb dos nous menjadors socials de la província d'Alacant.

Es tracta de productes, com iogurts i sucs, entregats la setmana passada a Casa Caridad de València, al Menjador Sant Joan de Déu de València, a Cáritas Alaquàs i d'Alfafar, i al Banc d'Aliments de Castelló; com l'inici de la col·laboració amb el Menjador Social d'Alacant Gastronòmica Solidària i amb el programa solidari d'entrega de menjar a domicili de Novelda (Alacant).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento