Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Mercadona reactiva la donació de productes de primera necessitat amb diverses entitats socials de València

Mercadona ha reactivat el seu procés de donacions amb les entitats socials de la província de València amb les quals col·labora habitualment -Casa Caridad, Sant Joan de Déu Serveis Socials i Domus Pacis-Casal de la Pau-, a les qui ha entregat aquest dijous aliments de primera necessitat com carn, fruita, verdura i bolquers, segons ha informat la cadena valenciana en un comunicat. Així mateix, ha implementat noves mesures que garanteixen tant la seguretat de les persones com el subministrament d'aquestes organitzacions.
Treballador de Mercadona preparant una entrega
Treballador de Mercadona preparant una entrega
MERCADONA
Treballador de Mercadona preparant una entrega

La directora de Relacions Externes de Mercadona a València ciutat, Andrea Gómez, ha destacat que la cadena, "en el seu ferm compromís d'estar al costat dels col·lectius més desfavorits, intensifica el seu model responsable col·laborant amb els bancs d'aliments i menjadors socials de la província, on va donar 200 tones d'aliments el 2019".

"La situació d'excepcionalitat que estem vivint és molt canviant i requereix per la nostra banda agilitat en les nostres decisions i plantejaments, amb un únic objectiu: fer el que calga per a donar resposta a les demandes de les persones més necessitades en aquesta situació d'extraordinària complexitat que estem vivint", ha assenyalat.

Mercadona col·labora amb més de 210 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats socials de tota Espanya i Portugal, a les quals dona diàriament aliments i participa en campanyes de recollida d'aliments. El 2019, la companyia va donar a tots ells un total de 9.218 tones d'aliments, 9.100 a Espanya i 218 a Portugal.

Igualment, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento